‘Wonen en leven zoals thuis’ is waar het om draait in onze zorgvilla’s. Alles wordt zoveel mogelijk aangepast aan individuele behoeften. Gewend uit te slapen? Dat kan bij ons ook. Graag een wandeling maken of liever een film kijken? Alles is mogelijk. En iedereen die dat wil, wordt zoveel mogelijk betrokken bij het dagelijkse leven en huishouden.

Iedere bewoner heeft een eigen kamer die met eigen meubels en naar eigen smaak ingericht kan worden. Foto’s en bekende schilderijen aan de muur, het eigen bed met sprei en de vertrouwde fauteuil aan het voeteneinde. Uiteraard is familie dag en nacht van harte welkom. Even een kopje koffie drinken, ’s middags samen een boodschapje doen of aanschuiven bij de avondmaaltijd? Geen probleem.

In onze zorgvilla’s werken wij met een vast zorgteam, zodat alle gezichten bekend en daarmee ook vertrouwd zijn. Vaak koesteren bewoners hun verleden, dus verdiept ons zorgteam zich daar in. In een persoonlijk en samen opgesteld zorg-leefplan staat de manier beschreven waarop verzorging wenselijk is, evenals zijn of haar levensverhaal. Wij begrijpen dat iemand graag zijn of haar identiteit en individualiteit behoudt.