Onze ware kunstenaars

Er schuilen een paar ware kunstenaars onder onze bewoners, want dit is het resultaat van een leuke kunstzinnige activiteit! Verf, gekleurde knopen of wat anders - iedere bewoner heeft op eigen wijze de boom weer nieuw leven ingeblazen!
Geplaatst op 25-06-2019

Kunst Louise Bourgeois

Dit voorjaar presenteert het Rijksmuseum Louise Bourgeois in de Rijksmuseumtuinen. Onze bewoners van De Vermeer wilden de kans natuurlijk niet laten schieten om de kolossale kunstwerken van één van de meest toonaangevende vrouwelijke kunstenaars van de 20e eeuw te aanschouwen!...
Geplaatst op 24-06-2019

Het Melkmeisje bij De Vermeer

Het Melkmeisje van Johannes Vermeer mag natuurlijk niet ontbreken in onze gelijknamige zorgvilla De Vermeer. Nog steeds enorm blij mee met onze mooie muur!
Geplaatst op 21-06-2019

Genoeg vitamientjes bij het Witte Huis

Onze altijd goed gevulde fruitschaal heeft al jarenlang een centraal plekje in Het Witte Huis, want er moeten natuurlijk wel genoeg vitamientjes in huis zijn!  
Geplaatst op 04-06-2019

Maria Pepa op bezoek bij De Meerlhorst

Onlangs hadden wij Maria Pepa op bezoek bij De Meerlhorst en heeft ze onze bewoners erg weten te vermaken met een prachtig klassiek optreden op de hobo! Het was echt heerlijk om naar te luisteren!  
Geplaatst op 22-05-2019

Graag een rondleiding?

Graag een keer een kijkje nemen in één van onze zorgvilla’s? De deur staat altijd voor je open!   Neem gewoon even contact op voor een rondleiding, via: https://www.novazemblazorg.nl/contact/  
Geplaatst op 17-05-2019

Moederdag bij Nova Zembla Zorg

Wij hopen dat alle moeders vandaag een hele fijne en ontspannen dag hebben! Komen jullie nog gezellig op bezoek bij moeder en oma? Vergeet het bosje bloemen niet! ;)
Geplaatst op 12-05-2019

Luxe zorgvilla in Oegstgeest

Het Witte Huis in Oegstgeest blijft wat ons betreft één van de mooiste plekken uit de regio. De geweldige losstaande villa is van alle moderne gemakken voorzien, maar heeft tegelijkertijd de historische kenmerken van de Chaletstijl en Jugendstil behouden. Niet...
Geplaatst op 07-05-2019