Aan de rand van het karakteristieke Wilhelminapark in historisch Oegstgeest is zorgvilla Het Witte Huis herbouwd. Het voormalige hotel, bekend in Oegstgeest en wijde omstreken, stamt oorspronkelijk uit 1901 en is in 2011 van de grond af herbouwd in oude stijl. 

Het nieuwe pand heeft nu de historische kenmerken van Chaletstijl en Jugendstil en sluit daarmee mooi aan bij de huizen in de omringende villawijk. Toch is het tegelijkertijd voorzien van de modernste gemakken.

Stijlvolle kamers

In Het Witte Huis is het stijlvol en comfortabel wonen. In deze zorgvilla is plek voor 25 bewoners, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden met eigen meubels. De kamers hebben allemaal een badkamer met douche en toilet en een aantal heeft een eigen terras. Er zijn diverse mogelijkheden voor echtparen. Het Witte Huis ligt in een prachtige, bosrijke omgeving die uitnodigt tot een gezellige wandeling.

Met elkaar genieten

Ook op het terras kunnen bewoners ’s zomers uitgebreid genieten van de natuur. Er worden bovendien tal van gezellige activiteiten georganiseerd en in de sfeervolle huiskamer kan men samen dineren of wat drinken. Maar uiteraard geldt…. alles mag en niets hoeft.

Maak kennis

Wilt u kennis maken met Het Witte Huis? Neem contact met ons op. Wij leiden u graag rond in een van onze zorgvilla’s.