Villa De Meerlhorst is de eerste villa die, ruim een eeuw geleden, aan de statige Heemsteedse Van Merlenlaan verrees. Ze werd neergezet als notariskantoor en werd later het onderkomen van de openbare bibliotheek. In september 2015 is de bouw van de nieuwe zorgvilla van start gegaan. In juli 2016 hebben de eerste bewoners hun intrek genomen.

Bij de bouw is er rekening gehouden met de historische kenmerken van de villa uit het verleden, waardoor het nieuwe gebouw volledig aansluit bij het karakter en de historie van de omgeving.

Stijlvolle kamers

Villa De Meerlhorst biedt een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. In de zorgvilla is plek voor 17 bewoners, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden met eigen meubels. De kamers hebben allemaal een badkamer met douche en toilet. Er zijn diverse mogelijkheden voor echtparen. Met een ligging op loopafstand van de dorpskern en nabij diverse openbare natuurgebieden, waaronder het wandelbos “Groenendaal” en de Amsterdamse Waterleidingduinen” biedt de villa volop mogelijkheden voor een zorgeloze oude dag.

Met elkaar genieten

Ook op het terras kunnen bewoners ’s zomers uitgebreid genieten van de natuur. Er worden bovendien tal van gezellige activiteiten georganiseerd en in de sfeervolle huiskamer kan men samen dineren of wat drinken. Maar uiteraard geldt: alles mag en niets hoeft.

Meer informatie

U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.