Start van de lente!

Geplaatst op 20-03-2018
De tijd van de lammetjes, narcissen en de prachtige natuur is weer aangebroken. Het is lente! Dat worden weer mooie wandeltochten met de bewoners.

Bezoek onze villa’s

Geplaatst op 06-03-2018
Wilt u een afspraak maken om onze villa’s te bekijken? Dat kan altijd! Bel ons op 071 – 515 02 30 of stuur een berichtje via het contactformulier.

Bloemen in de villa’s

Geplaatst op 02-03-2018
We fleuren onze villa’s vaak op met een mooie bos bloemen. Onze bewoonsters geven dan goede tips. Zoals deze: “bloemen blijven langer mooi als je er een schepje suiker en een scheutje azijn in doet.”

Elfstedentochtspel

Geplaatst op 01-03-2018
Met dit weer vonden we het een goed moment om het Elfstedentochtspel te spelen. En daar dronken we natuurlijk warme chocolademelk met slagroom bij!

Voorjaarsvakantie

Geplaatst op 24-02-2018
De voorjaarsvakantie komt er weer aan. Zullen we weer kunnen genieten van de prachtige schoonheid van het begin van de lente? Samen met onze bewoners hopen we van wel!  

Neem een kijkje bij onze villa in Heemstede

Geplaatst op 20-02-2018
In Heemstede staat onze prachtige villa De Meerlhorst. Met een ligging op loopafstand van de dorpskern en nabij diverse openbare natuurgebieden, waaronder het wandelbos “Groenendaal” en de Amsterdamse Waterleidingduinen” biedt de villa volop mogelijkheden voor een zorgeloze oude dag. Wilt...

Dichters op bezoek

Geplaatst op 16-02-2018
Het was een geslaagde middag in Amsterdam en Heemstede. Tien eigentijdse dichters schreven elk een uniek gedicht bij tien zeventiende- eeuwse Hollandse meesterwerken uit de Hermitage!  

Valentijnsdag

Geplaatst op 14-02-2018
De dag van de liefde. Wij zijn benieuwd wie de grootste bos rozen gaat krijgen! Voor onze bewoners vangen we de zakken post met alle liefdesbrieven en cadeaus op, zodat ze niet ineens bedolven zullen worden.

Kijken naar het schaatsen op het Museumplein

Geplaatst op 08-02-2018
We zijn met één van onze bewoners naar de ijsbaan geweest. Schaatsen ging niet meer, maar herinneringen ophalen aan vroeger en genieten van de jeugd die aan het schaatsen was, was heel gezellig!

Neem een kijkje bij De Vermeer

Geplaatst op 06-02-2018
Een locatie waar we trots op zijn: De Vermeer midden in het hartje van Amsterdam. Gelegen bij het museumplein is dit een locatie waar van alles gebeurt en de bewoners gemakkelijk naar hun geliefde musea kunnen gaan. Wilt u eens...