Zorg op maat. Niet alleen in onze zorgvilla’s, maar ook met thuiszorg. Ziekte, een handicap of ouderdom kan gepaard gaan met beperkingen. Onze thuiszorg helpt graag tijdelijk of langdurig.

Bijvoorbeeld bij het wassen, oefenen met een looprek of aanbrengen van steunkousen, op professionele maar persoonlijke manier. Wij vinden het bovendien belangrijk dat regelmatig dezelfde gezichten langskomen. Zo is het duidelijk wat er verwacht kan worden.

Thuiszorg

Wie na een ziekenhuisopname graag zo snel mogelijk weer naar huis wil, kan een beroep doen op onze gediplomeerde verpleegkundigen. Zij begeleiden bij medicijngebruik, doen aan wondverzorging of adviseren over hulpmiddelen. Uiteraard is zorg bij een ernstige ziekte of terminale zorg ook mogelijk. Wij begrijpen dat behoefte aan zorg niet aan kantoortijden gebonden is. Indien nodig kan er ’s avonds of ’s nachts ook een verzorgende of verpleegkundige langskomen.

Lang thuis wonen

Zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen. Daar zorgen wij voor. Wordt het huishoudelijke werk te veel? Onze hulp kan bestaan uit het schoonhouden van het huis, verschonen van de bedden, boodschappen doen of voorbereiden van de maaltijden. Natuurlijk houdt u zelf de regie in handen en blijft u doen wat u nog wel kan.

Thuiszorg_Oegstgeest_Nova_Zembla_Zorg